Close

Vrijdag 13 september

Om 19 uur zal het 525 jaar feest officieel worden geopend, waarna de plaatselijke muziekverenigingen een prachtig concert zullen verzorgen. In Rooswijk start tegelijk een gezellige feestavond met verschillende bands, voetjes van de vloer.

Zaandijk

Officiele opening


19 uur.

Arie de Bruijnstraat

Concert (8)
​Zaandijks Fanfare Corps, Harmonie Apollo, Slagwerkgroep De Saen en Soli Koog-Zaandijk zullen afzonderlijk een fantastisch concert ten gehore brengen. 


20 tot 24 uur

Rooswijkplein

Themafeest in de feesttent (2)

Verschillende bands zullen een avond verzorgen met muziek welke vooral doet terugdenken aan de jaren ’80 en ’90. Muziek met een groot aha gehalte en wie niet stil kan blijven staan mag natuurlijk dansen.


20 tot 24 uur.

Huisregels en veel gestelde vragen

  • Onder de 18 geen alcohol; ID kaart tonen.
  • Bij overmatig alcoholgebruik wordt je de toegang tot het feest ontzegd.
  • Er mag in de tenten niet gerookt worden/geen drugs gebruikt worden.
  • Het is niet toegestaan om in de feesttenten zelf meegenomen consumpties te nuttigen.
  • Buiten de tent doe je rustig; niet schreeuwen.
  • Er wordt niet gediscrimineerd.
  • Er wordt van iedereen verwacht dat hij/zij zich fatsoenlijk gedraagt.
  • Vuil hoort in de vuilnisbak!
  • Toegangscontroles vinden alleen plaats bij de feesttenten en het Theaterstuk.
  • Als veiligheid in het geding is dienen instructies van beveiliging en de organisatie te worden opgevolgd.

U kunt kaarten bestellen middels een bestelformulier >>>
De bestelde kaarten kunnen worden afgehaald op zaterdag 31 augustus en zaterdag 7 september op Lagedijk 176 (t.o. Zaandijkerkerk) van 10.00 tot 16.00 uur. 

Wij raden iedereen aan zo veel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Fietsen moeten op de daarvoor bestemde plekken worden neergezet. Als u met de auto komt bent u er zelf voor verantwoordelijk deze te parkeren alleen op toegestane plekken. Tijdens dit feestweekend zullen het aantal parkeerplekken in Zaandijk i.v.m. evenementen minder zijn dan normaal.

Voor de vele evenementen hebben wij zoveel mogelijk vrijwilligers nodig. Op veel gebieden, helpen bij sportieve activiteiten, verplaatsen van stoelen e.d., helpen bij een wegafzetting of voor het rondbrengen van de Zaandijker. 

In beide grote feesttenten en in de kleinere tent op Lindelaan zullen wij met universele consumptiemuntjes werken. Voor elke consumptie gaat er een bedrag naar de organisatie van Zaandijk 525.

De organisatie zal haar uiterste best doen om alle voorbereidingen niet voor niets te laten zijn. Maar uiteindelijk is veiligheid voor de deelnemers onze hoogste prioriteit. Mocht er iets moeten worden afgelast dan kan de organisatie hier geen financiële compensatie voor geven. Immers de kosten zijn door ons dan al gemaakt. Laten we hopen dat dit niet gebeurt.